Golvläggning i Vollsjö

I staden Vollsjö finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Vollsjö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Vollsjö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Vollsjö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Vollsjö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Vollsjö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Vollsjö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Vollsjö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Vollsjö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Vollsjö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Kenneths Golvservice
Vollsjö Ängav. 185 -59
275 67 Vollsjö

Annons:

Bra golvfirma i Vollsjö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Vollsjö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Vollsjö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Vollsjö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Vollsjö.

Grundläggande info om Vollsjö

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Vollsjö.