Golvläggning i Vellinge

I staden Vellinge finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Vellinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Vellinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Vellinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Vellinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Vellinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Vellinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Vellinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Vellinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Vellinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Lundabygdens Plattsättning
Åkarpsg. 16
235 33 Vellinge


Niklas Rosberg Måleri
Rödhakeg. 28
235 38 VELLINGE


Parkettexperten Öresund
Grevieg. 52
235 33 Vellinge


Primo Golv AB
Bygelv. 14
235 41 VELLINGE


Skåne Golvteam
Sidensvansg. 1
235 38 VELLINGE


T. Nilsson Golvtjänst AB
Perstorpsg. 20
235 32 VELLINGE


Tekomo Byggnadskvalitet AB
Perstorpsg. 12
235 32 VELLINGE


Vellinge Kakeltjänst AB
Allén 4
235 37 Vellinge


Östra Grevie Golv
Landsv. 324 -4
235 94 VELLINGE

Annons:

Bra golvfirma i Vellinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Vellinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Vellinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Vellinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Vellinge.

Grundläggande info om Vellinge

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Vellinge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.