Golvläggning i Trelleborg

I staden Trelleborg finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Trelleborg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Trelleborg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Trelleborg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Trelleborg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Trelleborg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Trelleborg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Trelleborg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Trelleborg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Trelleborg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Almax Total Bygg
Fru Alstad 49
231 96 TRELLEBORG


Bjurströms Golv
Valldammsg. 55
231 51 Trelleborg


Blå Kvasten
Alg. 46
231 42 Trelleborg


DCH Byggtjänst
Lycko Pers v. 5 A
231 64 Trelleborg


Gemo Golv
Fuglie
231 94 TRELLEBORG


Gemo Golv AB
FUGLIE 206-0
231 94 TRELLEBORG


Gm Golv
Minnesbergs Byaväg 5 -0
231 95 Trelleborg


Golvinteriör, AB
Masking. 10
231 66 Trelleborg


KLIMATteam
Skegrie Kyrkväg 21
231 93 Trelleborg


P. Åkessons Mur&Kakel
Virkesv. 29
231 68 Trelleborg


Pergo (Europe) AB
Persåkersv. 18
231 62 Trelleborg


Pgm Byggservice
Stavstensv. 90 P
231 62 Trelleborg


Statiba AB
Landsvägen 1477
231 95 Trelleborg

Annons:

Bra golvfirma i Trelleborg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Trelleborg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Trelleborg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Trelleborg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Trelleborg.

Grundläggande info om Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Trelleborg.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.