Golvläggning i Tomelilla

I staden Tomelilla finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Tomelilla för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Tomelilla. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Tomelilla kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Tomelilla inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Tomelilla kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Tomelilla så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Tomelilla så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Tomelilla finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Tomelilla passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

A.J.D. Måleri
Adelsbergsv. 33
273 32 Tomelilla


Agnetas Städfirma
Ryggev. 3
273 93 TOMELILLA


L-G:S Snickeri & Golv
Övraby 4704
273 91 TOMELILLA


Ronnys golv
Sjöstedts v. 6
273 35 TOMELILLA


Österlens Mur & Kakeltjänst AB
Kammakareg. 17
273 33 TOMELILLA

Annons:

Bra golvfirma i Tomelilla

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Tomelilla behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Tomelilla som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Tomelilla för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Tomelilla.

Grundläggande info om Tomelilla

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Tomelilla.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.