Golvläggning i Staffanstorp

I staden Staffanstorp finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Staffanstorp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Staffanstorp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Staffanstorp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Staffanstorp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Staffanstorp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Staffanstorp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Staffanstorp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Staffanstorp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Staffanstorp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Ahlbergs Golv AB
Järnvägsg. 101
245 34 STAFFANSTORP


Entrepreneur Mäster Johan AB
Torget 3 A
245 31 Staffanstorp


Grevie Fastighetsservice
Kavalleriv. 41
245 91 Staffanstorp


Jt Golv AB
Bjärev. 8
245 38 STAFFANSTORP


Jt Golv AB
Bjärev. 8
245 38 STAFFANSTORP


Lm Homestyle AB
Hästhagev. 8
245 45 STAFFANSTORP


RN Golv
Greviev. 48
245 91 Staffanstorp


Staffanstorps Kakelservice AB
Sarabandv. 1
245 42 Staffanstorp


Sydgolv Ingemar Nilsson
Tottarpsv. 44
245 93 Staffanstorp


Thulins Plattsättning
Vinningev. 50
245 91 Staffanstorp


ÄngslyckanS Gårdsbryggeri
Kvarnängsvägen 22
245 93 Staffanstorp

Annons:

Bra golvfirma i Staffanstorp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Staffanstorp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Staffanstorp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Staffanstorp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Staffanstorp.

Grundläggande info om Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Staffanstorp.