Golvläggning i Råå

I staden Råå finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Råå för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Råå. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Råå kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Råå inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Råå kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Råå så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Råå så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Råå finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Råå passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Golvbolaget I Helsingborg AB
Rååv. 74
252 70 Råå


Modi Bygg&Design I Hbg AB
Rååv. 35 E
252 70 Råå

Annons:

Bra golvfirma i Råå

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Råå behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Råå som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Råå för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Råå.

Grundläggande info om Råå

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Råå.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.