Golvläggning i Oxie

I staden Oxie finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Oxie för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Oxie. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Oxie kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Oxie inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Oxie kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Oxie så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Oxie så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Oxie finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Oxie passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Bergström Interiör AB
Lockarps Kyrkov. 32
238 41 OXIE


Lynards Kakel I Skåne AB
Jöns Grecos v. 5
238 41 OXIE


Mrm Kakel & Golv I Oxie AB
Ängav. 1
238 34 OXIE

Annons:

Bra golvfirma i Oxie

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Oxie behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Oxie som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Oxie för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Oxie.

Grundläggande info om Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Oxie.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.