Golvläggning i Malmö

I staden Malmö finns totalt 16 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Malmö för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Malmö. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Malmö kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Malmö inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Malmö kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Malmö så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Malmö så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Malmö finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Malmö passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Appelgrens Parkettservice
Köpenhamnsv. 45 C
217 71 Malmö


C H Golvteknik AB
Volframg. 10
213 64 Malmö


Ekström Måleri AB, Leif
Kruseg. 24
212 25 Malmö


Golvpoolen
Jägersrov. 82
212 37 MALMÖ


Grönlunds Golvsystem
Trehögsg. 2
213 76 MALMÖ


Lundströms Golv AB
Silverviksg. 12
213 74 MALMÖ


Makasi-Produkter AB
Stenyxeg. 7
213 76 MALMÖ


Matthuset i Malmö AB
Agnesfridsv. 178
213 75 Malmö


Murfirman i Malmö
Ridspög. 12
213 77 Malmö


Parkettfixarn Dp Skåne
Lansg. 9
212 28 MALMÖ


Rg Fina Golv AB
Munkg. 5
211 47 MALMÖ


Skånes Parkettslip Jerry Ramult
Kungsg. 28
211 49 MALMÖ


Sydsvensk Golvslipning AB
V. Älvg. 1
211 18 MALMÖ


Teamgrens Interiör
Fridhällag. 16 A
212 30 Malmö


Terrazzo Er stengolvspartner AB
Stålbrandsg. 4
214 46 MALMÖ


Widéns Golv & Måleri
Mölledalsg. 114
212 40 MALMÖ

Annons:

Bra golvfirma i Malmö

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Malmö behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Malmö som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Malmö för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Malmö.

Grundläggande info om Malmö

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Malmö.