Golvläggning i Lund

I staden Lund finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lund för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lund. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lund kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lund inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lund kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lund så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lund så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lund finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lund passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Beijer Byggmaterial AB
Bondev. 8
227 64 Lund


Claussons Parkett & Furuslipning
Östratornsv. 81
224 68 LUND


Kirk, Konsult
Håstadmöllav. 13
225 94 LUND


Kävlinge Golv Miljö AB
Åsav. 8
222 70 Lund


Lundamattor AB
Förhandlingsv. 10
227 61 LUND


Matthuset i Lund
Annedalsv. 9 A
227 64 Lund


Nilsson, Bo
Tage Erlanders v. 33
227 62 Lund


Nordsjö Idé & Design
Traktorgränden 3
226 60 LUND


Nybergs Golv
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Nybergs Golv Bengt
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Peters Plattsättning
Nöbbelövsv. 44
226 52 Lund


Stoby Måleri AB
Kalkstensv. 21
224 78 Lund


Trescouleurs AB
Hyllegränd 5
223 59 Lund

Annons:

Bra golvfirma i Lund

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lund behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lund som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lund för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lund.

Grundläggande info om Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lund.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.