Golvläggning i Limhamn

I staden Limhamn finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Limhamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Limhamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Limhamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Limhamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Limhamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Limhamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Limhamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Limhamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Limhamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

A. Markholm Bemannings AB
Rudbecksg. 62
216 22 LIMHAMN


Birgersby Måleri AB
Grönalundsg. 14 B
216 16 Limhamn


Bunkeflo Golv & Kakelservice
Barlastg. 57
216 44 LIMHAMN


Enskild Firma Ekm
Linnég. 16
216 12 Limhamn


Kakelpågarna I Malmö AB
Högerudsg. 18
216 13 LIMHAMN


Kosmos, Kossmo Natura AB
Valborgsg. 3 E
216 13 LIMHAMN


Primekss Sweden AB
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Sia Primekss
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Svenska Industribeläggningar Ltd Filial
Sveag. 36 B
216 14 Limhamn

Annons:

Bra golvfirma i Limhamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Limhamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Limhamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Limhamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Limhamn.

Grundläggande info om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Limhamn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.