Golvläggning i Landskrona

I staden Landskrona finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Landskrona för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Landskrona. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Landskrona kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Landskrona inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Landskrona kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Landskrona så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Landskrona så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Landskrona finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Landskrona passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Awu Bygg AB
Repslagarg. 20
261 40 Landskrona


Ekbladhs Måleri AB
Rattg. 21
261 51 Landskrona


Golvfirman i Landskrona AB
Lundåkrag. 4
261 35 Landskrona


Jassa Kakel & Klinkel
Koppargården 11 B
261 43 LANDSKRONA


Kakelfirman Landberg AB
Mejramgränden 5
261 61 LANDSKRONA


Multigolv I Skåne AB
Pilåkersg. 7 D
261 41 LANDSKRONA


Professionell Betonggolvslipning Sverige
Onsjög. 8
261 51 Landskrona


Sundets Golvservice
070 - 636 36 72


Annons:

Bra golvfirma i Landskrona

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Landskrona behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Landskrona som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Landskrona för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Landskrona.

Grundläggande info om Landskrona

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Landskrona.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.