Golvläggning i Kristianstad

I staden Kristianstad finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kristianstad för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kristianstad. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kristianstad kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kristianstad inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kristianstad kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kristianstad så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kristianstad så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kristianstad finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kristianstad passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Arka Golv&Måleri AB
Industrig. 66
291 36 Kristianstad


Colorama HBM Golvexpo AB
Björkhemsv. 23
291 54 Kristianstad


H-Y Bygg och Måleri AB
Pionjärv. 1
291 35 KRISTIANSTAD


Jarls Golv AB
Fäladsg. 6
291 59 KRISTIANSTAD


Kakel & Platt
Lyckedalsv. 190
291 92 Kristianstad


Kakelservice Kristianstad
Tegelslagarev. 14
291 44 KRISTIANSTAD


Mattshopen Lars Bruhno AB
Norretullsv. 15
291 32 Kristianstad


Ohlssons Måleri AB, P
Lyckans v. 21
291 43 Kristianstad


Sydsvensk Golvslipning AB
044 - 21 06 70Wallgårds Färg & Tapet
Mäster Bongg. 4
291 54 Kristianstad

Annons:

Bra golvfirma i Kristianstad

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kristianstad behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kristianstad som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kristianstad för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kristianstad.

Grundläggande info om Kristianstad

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kristianstad.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.