Golvläggning i Kävlinge

I staden Kävlinge finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kävlinge för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kävlinge. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kävlinge kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kävlinge inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kävlinge kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kävlinge så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kävlinge så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kävlinge finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kävlinge passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Brunos Golv, Bygg och Gräv, AB
Ö. Högsv. 141
244 93 KÄVLINGE


GH Sydgolv AB
Företagshusv. 8
244 93 KÄVLINGE


Golvcenter
Postv. 6
244 91 KÄVLINGE


Hanssons Golv & Bygg AB
Ö. Ringg. 10
244 32 Kävlinge


J.P.R Kakel & Klinker
Vårbäcksv. 10
244 93 KÄVLINGE


Kakel Kontroll Syd AB
Tornerstigen 7
244 41 Kävlinge


Kävlinge Blomman
Ö. Högsv. 141
244 93 KÄVLINGE


Mickes Golv
Florav. 54
244 39 KÄVLINGE


Skandinavisk Betong Och Golvteknik AB
Företagshusvägen
244 93 KÄVLINGE

Annons:

Bra golvfirma i Kävlinge

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kävlinge behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kävlinge som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kävlinge för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kävlinge.

Grundläggande info om Kävlinge

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kävlinge.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.