Golvläggning i Kågeröd

I staden Kågeröd finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kågeröd för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kågeröd. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kågeröd kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kågeröd inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kågeröd kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kågeröd så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kågeröd så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kågeröd finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kågeröd passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Golventreprenad Syd AB
Knutstorp 1086
268 76 KÅGERÖD

Annons:

Bra golvfirma i Kågeröd

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kågeröd behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kågeröd som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kågeröd för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kågeröd.

Grundläggande info om Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kågeröd.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.