Golvläggning i Hörby

I staden Hörby finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hörby för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hörby. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hörby kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hörby inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hörby kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hörby så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hörby så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hörby finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hörby passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Anders Golv O Snickeriservice
Bessinge 7379
242 91 Hörby


Färg & Golvhuset I Hörby AB
Nya Torg 10
242 31 Hörby


Lopab I Hörby AB
Osbyholm Timotejv. 3
242 93 Hörby


Niclas Golv o. Service
Kyrkhult 2339
242 92 HÖRBY


Nilssons Golvservice
Slång. 7
242 34 HÖRBY


Nilssons Golvservice Gräv & Schakt AB
Slång. 7
242 34 HÖRBY


Pingels Golv
Östraby 9205
242 97 Hörby


Skånes Bygg O Badrumsrenovering KB
S. Rörum Wästantorp 4681
242 94 HÖRBY

Annons:

Bra golvfirma i Hörby

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hörby behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hörby som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hörby för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hörby.

Grundläggande info om Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hörby.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.