Golvläggning i Höör

I staden Höör finns totalt 13 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Höör för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Höör. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Höör kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Höör inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Höör kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Höör så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Höör så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Höör finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Höör passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Colorama
G. Torg 5
243 30 Höör


Joh
Maglasäte 311
243 91 HÖÖR


Joh Golv & Mattor AB
Maglasäte 311
243 91 HÖÖR


Johnnys Golv
N. Rörum 404
243 92 Höör


ML Golv
Bruksv. 11
243 35 HÖÖR


Målaren i Höör
Elisetorpsv. 1
243 93 HÖÖR


N.E.W. Golv&Fastighet AB
Lotsv. 3
243 35 HÖÖR


Panebygg
Söderg. 9
243 31 HÖÖR


RL Golvslip AB
Gudmuntorp 313
243 95 HÖÖR


Ringsjöns Kakel O Murservice
Gudmuntorp Kråkarp 202
243 95 HÖÖR


Wassbjers Golv, AB
Hagtornsgränd 4
243 32 Höör


Wassbjers Parkettslip
Hagtornsgränd 4
243 32 Höör


Åkessons I Höör AB
Nybyv. 80
243 93 HÖÖR

Annons:

Bra golvfirma i Höör

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Höör behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Höör som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Höör för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Höör.

Grundläggande info om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Höör.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.