Golvläggning i Höllviken

I staden Höllviken finns totalt 10 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Höllviken för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Höllviken. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Höllviken kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Höllviken inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Höllviken kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Höllviken så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Höllviken så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Höllviken finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Höllviken passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Designbygg Skåne AB
Sjötorpsv. 26
236 34 Höllviken


Eriksson Golv AB, Richard
Gränsv. 3
236 33 HÖLLVIKEN


Golvservice I Höllviken AB
Fritidsv. 49
236 36 Höllviken


Hopp & Dopp AB
L. Hammars v. 26
236 37 HÖLLVIKEN


Härdplastbeläggningar Gudmund Persson AB
Höllvikstrandsv. 55 A
236 38 Höllviken


Murex Bygg & Fasad AB
Idrottsv. 5
236 51 HÖLLVIKEN


Näsets Plattsättning AB
Amboltv. 11
236 32 Höllviken


RE Golv AB
Gränsv. 3
236 33 HÖLLVIKEN


Richard Carlsson Golvbehandling AB
Stjärndalav. 47
236 34 Höllviken


Rowini-Golv
Birgittav. 4
236 33 HÖLLVIKEN

Annons:

Bra golvfirma i Höllviken

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Höllviken behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Höllviken som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Höllviken för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Höllviken.

Grundläggande info om Höllviken

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Höllviken.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.