Golvläggning i Hässleholm

I staden Hässleholm finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hässleholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hässleholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hässleholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hässleholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hässleholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hässleholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hässleholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hässleholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hässleholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Golvservice AB
Källarbacksv. 1
281 39 HÄSSLEHOLM


Kakelesset Anders Noring
Isopsgränden 1
281 33 HÄSSLEHOLM


Selanders Golv
Grönängsslingan 3
281 33 HÄSSLEHOLM


Skånsk Hus Service AB
Borggårdsgatan 8
281 33 HÄSSLEHOLM


Stengripen KB
Finjag. 15 A
281 50 Hässleholm


Stoby Måleri AB
Okv. 6
281 51 HÄSSLEHOLM

Annons:

Bra golvfirma i Hässleholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hässleholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hässleholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hässleholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hässleholm.

Grundläggande info om Hässleholm

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hässleholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.