Golvläggning i Genarp

I staden Genarp finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Genarp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Genarp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Genarp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Genarp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Genarp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Genarp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Genarp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Genarp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Genarp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Arkdoria
Björnstorp 822
247 98 GENARP


Caroli Bygg & Design AB
Önneslöv 1062
247 98 GENARP


Håkansson, Stefan
Hässleberga 551
247 99 Genarp


Parsfelts Bygg & Kakel
Rådjursstigen 20
247 72 GENARP


Remaljeringsbolaget Skandinavien KB
Kaplanstigen 8
247 71 Genarp


Svejmes Golv och Entreprenadverksamhet
Björnstorp 747
247 98 GENARP


Zetterberg Kakel & Bygg AB
S. Ugglarp 601
247 98 GENARP

Annons:

Bra golvfirma i Genarp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Genarp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Genarp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Genarp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Genarp.

Grundläggande info om Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Genarp.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.