Golvläggning i Degeberga

I staden Degeberga finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Degeberga för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Degeberga. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Degeberga kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Degeberga inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Degeberga kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Degeberga så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Degeberga så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Degeberga finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Degeberga passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Epoxia S-E Tenghagen AB
Fästev. 36 -34
297 95 Degeberga


Golvtjänst Nord & Söner AB
Tingsv. 48
297 31 Degeberga


Tenghagen & Co AB, Epoxigolv
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga


Tenghagen & Co I Kristianstad AB
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga


Tenghagen & Co i Väst AB
Bellarörsv. 4
297 95 Degeberga

Annons:

Bra golvfirma i Degeberga

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Degeberga behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Degeberga som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Degeberga för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Degeberga.

Grundläggande info om Degeberga

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Degeberga.