Golvläggning i Bjärred

I staden Bjärred finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Bjärred för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Bjärred. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Bjärred kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Bjärred inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Bjärred kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Bjärred så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Bjärred så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjärred finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Bjärred passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Jönssons Kakel & Klinker AB
Holländarehusv. 44
237 33 Bjärred

Annons:

Bra golvfirma i Bjärred

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Bjärred behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Bjärred som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Bjärred för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Bjärred.

Grundläggande info om Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Bjärred.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.