Golvläggning i Båstad

I staden Båstad finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Båstad för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Båstad. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Båstad kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Båstad inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Båstad kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Båstad så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Båstad så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Båstad finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Båstad passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

Andreassons Fasad&Bygg AB
Atteköpsv. 112
269 96 Båstad


Byggmäklarna Sverige AB
Båstad Fastighetsservice, AB
Dalhemsv. 19 D
269 36 Båstad


Fasad Expert Marcin Tomasz Paw
Källs Vångav. 125
269 95 BÅSTAD


Klomar Bygg
Äppledalsv. 25
269 37 BÅSTAD


Nordic Bamboo AB
Rivierav. 33 A
269 39 BÅSTAD

Annons:

Bra golvfirma i Båstad

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Båstad behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Båstad som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Båstad för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Båstad.

Grundläggande info om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Båstad.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.