Golvläggning i Åstorp

I staden Åstorp finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Åstorp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Åstorp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Åstorp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Åstorp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Åstorp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Åstorp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Åstorp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Åstorp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Åstorp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

G Parkett AB
Gamla v. 25
265 39 ÅSTORP


Globus Parkett AB
070 - 781 61 52Golvbeläggningar i Åstorp AB
Ölandsg. 17
265 31 ÅSTORP


MB kakel & byggservice Total byggentreprenad
Haganäsg. 31
265 37 ÅSTORP

Annons:

Bra golvfirma i Åstorp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Åstorp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Åstorp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Åstorp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Åstorp.

Grundläggande info om Åstorp

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Åstorp.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.