Golvläggning i Ängelholm

I staden Ängelholm finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ängelholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ängelholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ängelholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Skåne.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ängelholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ängelholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ängelholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ängelholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ängelholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ängelholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Skåne.

AB Kurt Lundström Målerifirma
Kungsgårdsleden 736
262 43 ängelholm


Beijer Byggmaterial AB
Klippanv.
266 94 ängelholm


Colorama Ängelholm
Hugingatan 5
262 71 ÄNGELHOLM


Golvläggarna i Ängelholm KB
Flintv. 4
262 72 ängelholm


J K Golv
Kronotorpsg. 10
262 62 ÄNGELHOLM


J K Golvläggarna
Flintv. 4
262 72 ängelholm


R.C.C Golv & Konsult AB
Metallg. 9
262 72 ängelholm


Sandéns Golv AB
Åkerslundsg. 6
262 73 Ängelholm


Stig Nilssons Agentur AB
Kristianstadsg. 22
262 71 ÄNGELHOLM


Westliden AB
Metallg. 21 A
262 72 ängelholm


Westliden Svenska AB
Helsingborgsv. 50
262 72 ängelholm


Ängelholms Plattsättning
Storg. 51
262 32 ängelholm

Annons:

Bra golvfirma i Ängelholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ängelholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ängelholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ängelholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ängelholm.

Grundläggande info om Ängelholm

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ängelholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.