Golvläggning i Söderköping

I staden Söderköping finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Söderköping för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Söderköping. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Söderköping kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Östergötland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Söderköping inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Söderköping kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Söderköping så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Söderköping så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Söderköping finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Söderköping passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Östergötland.

Berling Våtrum AB
Gustavsberg
614 94 SÖDERKÖPING


Eriksviks Golvservice
Eriksviksg. 5 B
614 30 SÖDERKÖPING


Golvsliparna Sweden AB
Alviksg. 1
614 32 SÖDERKÖPING


Lekdax I Söderköping
Ringv. 44
614 31 Söderköping


Söderköpings Golvservice AB
Bergsv. 14
614 34 SÖDERKÖPING


Tobias & Daniel Plattsättning, AB
Dalg. 8
614 32 SÖDERKÖPING


Östkustens Plattsättning, Mur & Puts, AB
Skogstorp Skälboö
614 93 Söderköping

Annons:

Bra golvfirma i Söderköping

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Söderköping behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Söderköping som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Söderköping för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Söderköping.

Grundläggande info om Söderköping

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Söderköping.