Golvläggning i Motala

I staden Motala finns totalt 11 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Motala för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Motala. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Motala kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Östergötland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Motala inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Motala kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Motala så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Motala så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Motala finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Motala passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Östergötland.

Golvobjekt AB
Dynamov. 5
591 61 Motala


J.A. Danielssons Måleri & Design
Godegård 239
591 98 Motala


LGB Timmerhus Golv & List AB
Illersjöv. 1
591 52 Motala


Matt-Center, Torsten Lilja
Östermalmsg. 132 C
591 61 Motala


Moomi Webbyrå AB
Ulaxg. 67 T
591 54 Motala


Motala Golv
Spoleg. 24
591 36 Motala


Nilssons Golv & Vägg
Klockarev. 40
591 50 Motala


Permans Mur & Platt
Ängserydsg. 33
591 32 Motala


Sigma Kakel & Klinkerservice AB
Nyg. 19
591 45 Motala


Spetz Kakel & Klinker AB
Fågelsångsv. 55
591 70 Motala


Ssg Specialstäd Och Golvrenoveringar, AB
Luxorg. 1
591 39 MOTALA

Annons:

Bra golvfirma i Motala

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Motala behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Motala som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Motala för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Motala.

Grundläggande info om Motala

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Motala.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.