Golvläggning i Mantorp

I staden Mantorp finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Mantorp för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Mantorp. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Mantorp kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Östergötland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Mantorp inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Mantorp kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Mantorp så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Mantorp så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Mantorp finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Mantorp passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Östergötland.

Linköpings Slip- och Golvläggningar
Skorteby Ödegård
590 17 MANTORP


Mantorps Bygg & Kakel AB
Ekv. 3
590 18 Mantorp

Annons:

Bra golvfirma i Mantorp

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Mantorp behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Mantorp som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Mantorp för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Mantorp.

Grundläggande info om Mantorp

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Mantorp.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.