Golvläggning i Ljungsbro

I staden Ljungsbro finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ljungsbro för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ljungsbro. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ljungsbro kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Östergötland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ljungsbro inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ljungsbro kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ljungsbro så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ljungsbro så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungsbro finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ljungsbro passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Östergötland.

Jockes Mur & Kakel
Jakobstorpsv. 38
590 73 Ljungsbro

Annons:

Bra golvfirma i Ljungsbro

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ljungsbro behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ljungsbro som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ljungsbro för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ljungsbro.

Grundläggande info om Ljungsbro

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ljungsbro.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.