Golvläggning i Odensbacken

I staden Odensbacken finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Odensbacken för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Odensbacken. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Odensbacken kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Örebro.
Annons:

Golvläggare aktiva i Odensbacken inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Odensbacken kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Odensbacken så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Odensbacken så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Odensbacken finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Odensbacken passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Örebro.

Nalle Johansson Golv AB
Lännäs-stenkulla
715 93 Odensbacken


Nalles Golv AB
Stenkulla
715 93 Odensbacken

Annons:

Bra golvfirma i Odensbacken

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Odensbacken behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Odensbacken som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Odensbacken för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Odensbacken.

Grundläggande info om Odensbacken

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Odensbacken.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.