Golvläggning i Lindesberg

I staden Lindesberg finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Lindesberg för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Lindesberg. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Lindesberg kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Örebro.
Annons:

Golvläggare aktiva i Lindesberg inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Lindesberg kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Lindesberg så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Lindesberg så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Lindesberg finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Lindesberg passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Örebro.

Golvläggaren Daniel Eriksson AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Gustafssons Parkett & Golv AB
Järnvägsg. 8
711 30 LINDESBERG


Lindesbergs Golv AB
Stadsskogsv. 5
711 34 LINDESBERG

Annons:

Bra golvfirma i Lindesberg

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Lindesberg behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Lindesberg som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Lindesberg för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Lindesberg.

Grundläggande info om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Lindesberg.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.