Golvläggning i Hällefors

I staden Hällefors finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Hällefors för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Hällefors. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Hällefors kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Örebro.
Annons:

Golvläggare aktiva i Hällefors inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Hällefors kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Hällefors så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Hällefors så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Hällefors finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Hällefors passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Örebro.

Bekås Bilvård
Bjässev. 47
712 33 Hällefors


Färghallen i Hällefors AB
Handelsv. 4
712 34 HÄLLEFORS


Hällefors Kakel AB
Norrälgen 248
712 93 Hällefors


JTP Måleri & Färg AB
Sikforsv. 8
712 34 HÄLLEFORS


Mikael Eriksson Golv AB
Gillersv. 6
712 30 HÄLLEFORS

Annons:

Bra golvfirma i Hällefors

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Hällefors behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Hällefors som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Hällefors för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Hällefors.

Grundläggande info om Hällefors

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Hällefors.