Golvläggning i Kumla

I staden Kumla finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kumla för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kumla. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kumla kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Örebro.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kumla inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kumla kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kumla så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kumla så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kumla finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kumla passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Örebro.

Aronsson Sten, AB
Skogsbacken 1
692 36 Kumla


Bygg- & Golvmontage i Kumla
N. Sanna 207
692 92 Kumla


Fjugesta Isoleringstjänst AB
Solhemsg. 1
692 33 KUMLA


Golv Och Kakel I Örebro AB
Nyg. 33
692 34 Kumla


Gullbergs Sten- & Fasadvård AB
Lugnets g. 14
692 71 KUMLA


Mattläggarn Kumla, KB
Nyhemsg. 5
692 32 Kumla

Annons:

Bra golvfirma i Kumla

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kumla behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kumla som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kumla för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kumla.

Grundläggande info om Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kumla.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.