Golvläggning i Piteå

I staden Piteå finns totalt 16 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Piteå för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Piteå. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Piteå kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Piteå inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Piteå kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Piteå så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Piteå så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Piteå finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Piteå passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Beijer Byggmaterial AB
Batterig. 2
941 28 Piteå


Bra Golv I Piteå AB
Verkstadsg. 1
941 39 Piteå


Fastighetsförädlarna i Norr AB
Furuv. 8
941 42 Piteå


Flintberg
Ankarskatav. 74 E
941 64 Piteå


Geos Golv & Kakel
Nyg. 79 B
941 63 PITEÅ


J B Golv AB
Fläktg. 9 A
941 47 PITEÅ


J Uvéns Entreprenad & Golv AB
Sågverksg. 10
941 53 Piteå


Johansson & Burman Golv AB
Fläktg. 9 A
941 47 PITEÅ


Kakel & Klinker i Norr
Bullerviksv. 37
944 73 PITEÅ


Kakelfixarn
Biv. 2
941 38 PITEÅ


Lidmans Golv
Stenvik 77
941 41 PITEÅ


Lundströms Måleri o. Färg AB
Oktanv. 4
941 38 PITEÅ


Nils-Jöns Bygg & Golv AB
Prästgårdsg. 38 B
941 32 PITEÅ


Nordisk Akustik och Klinker AB
Fabriksg. 20
941 47 PITEÅ


Piteå Golv & Kakel AB
Fabriksg. 20
941 47 PITEÅ


Piteå Golv O Tak AB
Fabriksg. 20
941 47 PITEÅ

Annons:

Bra golvfirma i Piteå

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Piteå behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Piteå som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Piteå för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Piteå.

Grundläggande info om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Piteå.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.