Golvläggning i Öjebyn

I staden Öjebyn finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Öjebyn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Öjebyn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Öjebyn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Öjebyn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Öjebyn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Öjebyn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Öjebyn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Öjebyn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Öjebyn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

TS Fogfria Golv & Måleri AB
Veteg. 5
943 31 ÖJEBYN


Ts Fogfria Golv Och Måleri AB
Veteg. 5
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Bra golvfirma i Öjebyn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Öjebyn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Öjebyn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Öjebyn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Öjebyn.

Grundläggande info om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Du kan hitta mer information om staden här Öjebyn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.