Golvläggning i Kiruna

I staden Kiruna finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kiruna för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kiruna. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kiruna kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kiruna inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kiruna kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kiruna så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kiruna så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kiruna finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kiruna passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Beijer Byggmaterial AB
Industriv. 36
981 38 KIRUNA


FM Golv AB
Trafikinspektörsv. 1
981 34 KIRUNA


Giddes Golv AB
Deltav. 28
981 45 KIRUNA


JkS Kök & Golv AB
Kyrkog. 46
981 38 KIRUNA


Kiruna Golv AB
Hjalmar Lundbohmsv. 43
981 34 KIRUNA


Lars Björnströms Golv AB
Tallbyv. 9
981 41 KIRUNA


Mats & Jommen Golv & Måleri AB
Matojärvig. 28
981 35 Kiruna


Tobbes Golv I Kiruna AB
Bromsg. 35
981 36 KIRUNA

Annons:

Bra golvfirma i Kiruna

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kiruna behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kiruna som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kiruna för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kiruna.

Grundläggande info om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kiruna.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.