Golvläggning i Kalix

I staden Kalix finns totalt 5 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kalix för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kalix. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kalix kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kalix inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kalix kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kalix så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kalix så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kalix finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kalix passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Bröderna Viklunds Måleri O Mattor AB
Vattenv. 19
952 35 KALIX


Henrikssons Bygg & Golv
Stråkanäs 510
952 91 KALIX


Jd Golv
Björnstigen 10
952 42 KALIX


Rum i Rum AB
Industrig. 17
952 31 KALIX


STX Sweden AB
Furuhedsvägen 27
952 31 KALIX

Annons:

Bra golvfirma i Kalix

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kalix behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kalix som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kalix för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kalix.

Grundläggande info om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kalix.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.