Golvläggning i Jokkmokk

I staden Jokkmokk finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Jokkmokk för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Jokkmokk. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Jokkmokk kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Jokkmokk inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Jokkmokk kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Jokkmokk så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Jokkmokk så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Jokkmokk finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Jokkmokk passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Borgar Grillen
Västerg. 22
962 33 Jokkmokk


Laponia Golv
Hantverkarg. 11
962 32 JOKKMOKK


Pia Nordlund Ekonomi & Konsult AB
Hantverkarg. 11
962 32 JOKKMOKK


Vindflöjten Fastighets AB
Föreningsg. 3
962 32 JOKKMOKK

Annons:

Bra golvfirma i Jokkmokk

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Jokkmokk behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Jokkmokk som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Jokkmokk för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Jokkmokk.

Grundläggande info om Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Jokkmokk.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.