Golvläggning i Gammelstad

I staden Gammelstad finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Gammelstad för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Gammelstad. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Gammelstad kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Gammelstad inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Gammelstad kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Gammelstad så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Gammelstad så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Gammelstad finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Gammelstad passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Gammelstads Måleri & Tapet
Havrev. 15
954 32 Gammelstad


Luleå Golvteam
Hantverksv. 8
954 33 GAMMELSTAD


Nyströms Entreprenad i Luleå AB
Strandv. 27
954 31 GAMMELSTAD

Annons:

Bra golvfirma i Gammelstad

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Gammelstad behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Gammelstad som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Gammelstad för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Gammelstad.

Grundläggande info om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Gammelstad.