Golvläggning i Gällivare

I staden Gällivare finns totalt 4 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Gällivare för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Gällivare. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Gällivare kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Gällivare inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Gällivare kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Gällivare så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Gällivare så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Gällivare finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Gällivare passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Beijer Byggmaterial AB
Bilv. 6
982 38 GÄLLIVARE


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Mattbutiken i Gällivare AB
Ö. Kyrkallén 6
982 32 GÄLLIVARE


Tm - Kakel
Lasarettsg. 61 B
982 34 GÄLLIVARE

Annons:

Bra golvfirma i Gällivare

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Gällivare behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Gällivare som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Gällivare för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Gällivare.

Grundläggande info om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Gällivare.