Golvläggning i Boden

I staden Boden finns totalt 15 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Boden för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Boden. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Boden kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Golvläggare aktiva i Boden inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Boden kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Boden så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Boden så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Boden finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Boden passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Norrbotten.

Ac Golv Och Plattsättning AB
Kopplingsv. 8
961 38 BODEN


Alex Pipe Welding
Kungsg. 1 B
961 61 BODEN


Beijer Byggmaterial AB
Kopplingsv. 12
961 38 BODEN


Bgr Bad Golv Renovering AB
Ortenmyrv. 4 B
961 51 Boden


Concreto Golvteknik AB
Sappörv. 1
961 43 BODEN


Entreprenadtjänst, Boden
Vändträsk 105
961 95 Boden


Golvtema I Boden AB
Snöv. 23
961 32 BODEN


Golvtema i Boden
Björkelundsv. 11
961 62 Boden


Lifbom Byggtjänst
Vattenfallsv. 14
961 44 Boden


Lundquist Måleri, AB
Sappörv. 1
961 43 BODEN


Nordsjö Idé & Design
Uggleg. 14
961 73 Boden


Pachols Fastfood AB
Brinkv. 10
961 44 Boden


Petterssons Golvslip
Musikantv. 8
961 40 Boden


SMÅDEC AB
Hantverkareg. 4
961 33 Boden


Urooj & Lawer AB
Plogv. 4
961 42 Boden

Annons:

Bra golvfirma i Boden

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Boden behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Boden som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Boden för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Boden.

Grundläggande info om Boden

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Boden.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.