Golvläggning i Ljungby

I staden Ljungby finns totalt 8 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ljungby för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ljungby. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ljungby kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ljungby inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ljungby kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ljungby så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ljungby så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungby finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ljungby passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kronoberg.

Brandels Golv AB
Gängesv. 12
341 31 LJUNGBY


Brandels Golvservice AB
Stråkv. 13
341 39 LJUNGBY


IM - Golv
Ö. Torget 1 B
341 38 Ljungby


Ljungby Golv AB
Vera Sandbergs gata 2
341 31 LJUNGBY


Ljungby Golvteknik AB
Vera Sandbergs gata 2
341 31 LJUNGBY


Spirello Design AB
FÄBOVÄGEN 4 4
341 40 LJUNGBY


Sydsvensk Golvslipning AB
Hagatorpsv. 16
341 40 LJUNGBY


Unnestams Golv
Stafettv. 1
341 39 LJUNGBY

Annons:

Bra golvfirma i Ljungby

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ljungby behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ljungby som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ljungby för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ljungby.

Grundläggande info om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ljungby.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.