Golvläggning i Älmhult

I staden Älmhult finns totalt 7 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Älmhult för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Älmhult. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Älmhult kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Golvläggare aktiva i Älmhult inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Älmhult kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Älmhult så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Älmhult så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Älmhult finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Älmhult passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kronoberg.

EU Plast AB
Delary Bruk 6
343 95 ÄLMHULT


Elme Färgland AB
Brog. 8
343 31 ÄLMHULT


Elme Golv & Måleri Entreprenad AB
Borgg. 6
343 37 ÄLMHULT


Golvtjänst, Åke Olofsson
N. Krong. 6
343 31 ÄLMHULT


Jpr Natursten AB
Torng. 4 B
343 31 ÄLMHULT


Nermyrs Golv, Lars Nermyr
Örtv. 36
343 35 ÄLMHULT


Sandberg, Bengt-Åke
Duvstigen 2
343 35 ÄLMHULT

Annons:

Bra golvfirma i Älmhult

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Älmhult behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Älmhult som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Älmhult för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Älmhult.

Grundläggande info om Älmhult

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Älmhult.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.