Golvläggning i Västervik

I staden Västervik finns totalt 12 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Västervik för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Västervik. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Västervik kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Västervik inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Västervik kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Västervik så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Västervik så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Västervik finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Västervik passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

B.L. Grillen
Esplanaden 5
593 31 Västervik


BBM i Västervik AB
Allén 74
593 61 VÄSTERVIK


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
593 61 VÄSTERVIK


Bergs Golv AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


JCC Bygg & Entreprenad
Lucernav. 17
593 50 VÄSTERVIK


Koffes Golv I Västervik AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Koffes Golv i Västervik AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Lars Nilssons Golvservice
Stureg. 18 A
593 31 Västervik


Lasses Golvservice
V. Kyrkog. 26 A
593 33 Västervik


Nordenberg & Bergs Golv & Färg AB
Koloniv. 5
593 61 VÄSTERVIK


Nordsjö Idé & Design
Allén 84
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks Golv
Esplanaden 5
593 31 Västervik

Annons:

Bra golvfirma i Västervik

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Västervik behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Västervik som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Västervik för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Västervik.

Grundläggande info om Västervik

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Västervik.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.