Golvläggning i Oskarshamn

I staden Oskarshamn finns totalt 9 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Oskarshamn för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Oskarshamn. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Oskarshamn kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Oskarshamn inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Oskarshamn kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Oskarshamn så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Oskarshamn så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Oskarshamn finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Oskarshamn passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

Allgolv
Bröllopsv. 15
572 50 Oskarshamn


Colorama Oskarshamn
Åsav. 3
572 26 OSKARSHAMN


Florins Eftr. AB
Dammgränd 28
572 31 OSKARSHAMN


Harald Svenssons Måleri AB
Sörviksv. 15 A
572 36 Oskarshamn


Harald Svenssons Måleriaffär AB
Sörviksv. 15 A
572 36 Oskarshamn


KBG Kustbygg Group AB
Södra v. 1
572 51 OSKARSHAMN


Lundblads Golv AB
Bilg. 2
572 51 OSKARSHAMN


Ostkustens Golvtjänst AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn


Wykmans Måleri AB
Nygränd 16 B
572 31 OSKARSHAMN

Annons:

Bra golvfirma i Oskarshamn

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Oskarshamn behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Oskarshamn som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Oskarshamn för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Oskarshamn.

Grundläggande info om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Oskarshamn.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.