Golvläggning i Läckeby

I staden Läckeby finns totalt 2 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Läckeby för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Läckeby. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Läckeby kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Läckeby inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Läckeby kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Läckeby så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Läckeby så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Läckeby finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Läckeby passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

Läckeby Golv AB
Eriksberg 111
395 98 LÄCKEBY


Läckeby Skytteförening
Eriksberg 111
395 98 LÄCKEBY

Annons:

Bra golvfirma i Läckeby

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Läckeby behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Läckeby som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Läckeby för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Läckeby.

Grundläggande info om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Läckeby.