Golvläggning i Kalmar

I staden Kalmar finns totalt 14 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Kalmar för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Kalmar. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Kalmar kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Kalmar inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Kalmar kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Kalmar så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Kalmar så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Kalmar finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Kalmar passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

Beijer Byggmaterial AB
Husängsv. 1
392 39 Kalmar


CL Golv
Fölehagsv. 2
392 39 Kalmar


Calmarsunds Golv AB
Franska v. 20 A
393 56 Kalmar


Golvbolaget
Trångsundsv. 2
392 39 Kalmar


Golvkonsult i Kalmar
Engelska v. 7
393 56 Kalmar


Hagbloms Golv AB
Torsåsg. 9
391 28 KALMAR


Jempax Bygg & Epoxiteknik AB
Stagneliusg. 45 D
392 37 Kalmar


Kakelexperten I Kalmar AB
Öhnellsg. 17
392 30 KALMAR


Kalmar Golvservice AB
Franska v. 23
393 56 Kalmar


Kalmarsund Innovation & Förvaltning AB
Gasverksg. 10 A
392 45 KALMAR


Loax Lampcenter AB
Tyska v. 2
393 56 Kalmar


SKJ Bygg & Fastighetsservice
Ståthållareg. 58 A
392 44 Kalmar


Svennes Golv
Verkstadsg. 28
392 39 Kalmar


ZAC Sportgolv AB
Slöjdareg. 2
393 53 KALMAR

Annons:

Bra golvfirma i Kalmar

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Kalmar behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Kalmar som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Kalmar för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Kalmar.

Grundläggande info om Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Kalmar.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.