Golvläggning i Borgholm

I staden Borgholm finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Borgholm för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Borgholm. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Borgholm kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Borgholm inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Borgholm kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Borgholm så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Borgholm så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Borgholm finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Borgholm passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

Beijer Byggmaterial AB
Hamnv. 5
387 31 Borgholm


Easy Peasy Food AB
V. Kyrkog. 3 C
387 31 Borgholm


Färg o. Mattlagret
Storg. 42
387 34 BORGHOLM


Golvsliparn
Malmsborgsg. 8
387 36 BORGHOLM


Rälla Golv & Badrum
Vedbyg. 14
387 92 BORGHOLM


Ölands Golv & Kakel AB
V. Kyrkog. 3 C
387 31 Borgholm

Annons:

Bra golvfirma i Borgholm

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Borgholm behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Borgholm som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Borgholm för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Borgholm.

Grundläggande info om Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Borgholm.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.