Golvläggning i Ankarsrum

I staden Ankarsrum finns totalt 1 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Ankarsrum för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Ankarsrum. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Ankarsrum kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Kalmar.
Annons:

Golvläggare aktiva i Ankarsrum inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Ankarsrum kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Ankarsrum så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Ankarsrum så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Ankarsrum finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Ankarsrum passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Kalmar.

Hilmerssons Badrumshjälp AB
Trädgårdsv. 25
593 70 Ankarsrum

Annons:

Bra golvfirma i Ankarsrum

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Ankarsrum behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Ankarsrum som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Ankarsrum för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Ankarsrum.

Grundläggande info om Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Ankarsrum.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.