Golvläggning i Habo

I staden Habo finns totalt 6 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Habo för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Habo. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Habo kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Jönköping.
Annons:

Golvläggare aktiva i Habo inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Habo kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Habo så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Habo så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Habo finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Habo passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Jönköping.

Habo Parkett-Tjänst
Slättg. 47
566 33 HABO


Habo Plattsättning
Gäbo Luktås Jordetorp 1
566 92 Habo


Habo Plattsättning, AB
Gäbo Luktås Jordetorp 1
566 92 Habo


JW Kakelsättning i Jönköping AB
Fanérg. 17 I
566 33 HABO


Jönköpings Plattsättning AB
Jönköpingsv. 23
566 31 HABO


Kakelhuset
Jönköpingsv. 26
566 31 HABO

Annons:

Bra golvfirma i Habo

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Habo behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Habo som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Habo för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Habo.

Grundläggande info om Habo

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Habo.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.