Golvläggning i Järpen

I staden Järpen finns totalt 3 stycken golvläggare som är aktiva och kan hjälpa dig med golvläggning när du är i behov av det. Beroende på vad det är för arbete man utför så kommer vissa av företagen passa bättre än andra. Det är därför du bör kontrollera planen för ditt arbete redan innan du kontaktar en golvläggare i Järpen för golvläggning eftersom det blir lättare att hålla koll på budget och detaljerna kring projektet. Den golvläggare du hör av dig till kommer också behöva dessa uppgifter.
Annons:

Här kan du hitta de kontaktuppgifter och adresser du behöver för golvläggare som utför golvläggning i Järpen. Du hittar olika stora företag som kan vara användbara i olika situationer beroende på vilka krav du har för projektet. Hittar du ingen golvläggare som lämpar sig för att lägga golv i Järpen kan du istället kolla efter en golvläggare i andra städer i Jämtland.
Annons:

Golvläggare aktiva i Järpen inom golvläggning

Genom att du kontaktar mer än en golvläggare i Järpen kommer det också bli lättare för dig att jämföra deras olika tjänster och de priser dom erbjuder för ditt arbete. Även om du jämför priser mellan golvläggning i Järpen så kan priserna ändå variera en del. Därför måste du kolla sådant inför ditt byggarbete i Järpen så att du inte lägger ut enorma belopp bara för att byta golv i din bostad. Det är därför vår lista över golvläggare som arbetar med golvläggning i Järpen finns här nedan så att du lättare kan kolla detta. Skulle nu ingen av dessa golvläggare i Järpen passa för ditt projekt kan du istället kolla efter någon i andra delar av Jämtland.

B N Golv AB
Hallonstigen 4
830 05 Järpen


Berne Nilsson Golv AB
Hallonstigen 4
830 05 Järpen


Kalls Plåtslageri AB
Industriv. 7
830 05 Järpen

Annons:

Bra golvfirma i Järpen

Att hitta en riktigt bra golvfirma i Järpen behöver inte vara svårt. Ett tips är att fråga bekanta i Järpen som tidigare har anlitat en golvfirma och höra vad dom tyckte var bra eller dåligt. Det är också bra att ta kontakt med flera olika golvfirmor verksamma i Järpen för att ta in offerter på golvläggning och jämföra priser på golvläggning i Järpen.

Grundläggande info om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Du kan hitta mer information om staden här Järpen.


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta golvfirmor som har golvläggare vilka kan hjälpa dig med golvläggning och att lägga olika typer av golv.